fbpx

RACEHALL OF CHAMPIONS

Tilmelding og køb af billeder til Racehall of Champions 2020 er nu åbnet! 

Skynd dig at sikre dig din plads til efterårets fedeste event!

FAMILIE RACE

Nyd en dag med familien hos Racehall og kør sammen eller mod hinanden på verdens største indendørs gokartbane!

DROP-IN

Vågnede du op med en kæmpe lyst til at køre gokart idag? Så benyt dig af vores DROP-IN mulighed. Du behøves ikke at booke en tid – du kigger bare forbi. 

Velkommen til verdens største indendørs gokartbane!

 

Racehall CPHs gokartbane er verden største indendørs gokartbane. Den er 1250 meter lang og op til 13 meter bred. Med den størrelse er der altid rigeligt med plads til at overhale. Selv med 35 gokarts på banen samtidig.

Banen har 22 varierende sving og en langside på 125 meter. Det betyder, at der er masser af udfordringer for både nybegyndere og øvede. Asfalten på banen indeholder 20 procent mere gummi end almindelige veje, hvilket giver det bedst mulige greb i svingene, så du kan give den endnu mere gas.

Vores bandesystem er udviklet i Tyskland og er lavet af miljøvenlig genbrugsplastik. Det bliver opbygget som legoklodser og er meget fleksibelt, hvilket betyder, at systemet giver sig meget, hvis man skulle være så uheldig at køre ind i banden.

GAVEKORT

Mangler du en virkelig god idé til en gave? Så køb et af vores gavekort, og forær din kære en mega fed oplevelse. Deltag op til 36 personer og få en uforglemmelig dag. 

UNIK ARKITEKTUR

Vidste du, at vores bygning er ganske unik? Arkitekturen er nemlig ikke noget du finder andre steder i verden, og faktisk besøger utroligt mange fagpersoner Racehall for at få et nærmere kig på det fascinerende byggeri.